Lieve mensen,

Ook in de aanloop naar de 2019 warmste week hebben TC De Bergen en sympathisanten hun warm hart getoond.

We kunnen met heel veel trots melden dat ook de 2e editie van de pannenkoekenbak een geweldig succes was.
Dit jaar werd dit georganiseerd op zaterdag 02 November 2019 en werd de tennisclub in een Halloweenkleedje gestoken.
Een speciaal bedankje hiervoor gaat zeker naar Suzanne Peeters. Zij heeft haar creatieve kwaliteiten laten zien en het resultaat was verbluffend!! Mercikes.

Uiteraard mogen wij ook onze trouwe helpers niet vergeten: bedankt dames, heren en kids voor jullie enthousiasme en zoals steeds supertoffe samenwerking. Samen hebben wij 45 liter pompoensoep/spinnensoep en om en bij de 600 pannenkoeken gemaakt en verkocht.
Aangezien de chalet te klein was om de massa wandelaars en pannenkoekeneters te zetten, werd ook de toog en de zaal in gebruik genomen en bemand door onze topcrew. Bezoekers konden ook hier in een gezellige, warme omgeving genieten van koude en warme dranken bij hun pannenkoekjes of soepje. Top!!!

Dit hadden we natuurlijk niet kunnen verwezenlijken zonder de hulp en steun van Sofie en Jurgen. Zij hebben wederom hun faciliteiten en materialen ter beschikking gesteld waardoor de logistieke organisatie pakken makkelijker werd. Thanks!!!
Uiteraard mogen we de belangrijkste personen niet vergeten en dat zijn jullie: zonder de steun, het enthousiasme en de aanwezigheid van jullie allemaal was dit uiteraard niks geworden.

Wij gaan een heel mooi bedrag mogen overmaken aan “To Walk Again”. Een aantal leden en vertegenwoordigers van “To Walk Again” zijn trouwens ook langsgekomen en hebben gebruik gemaakt van onze sportfaciliteiten.
Volgens mij kunnen we stellen dat er voor de eerste maal rolstoeltennis is gespeeld in onze hal. Nice!!!!
Het bedrag dat bijeen verzameld is, kunnen we momenteel echter nog niet meedelen aangezien de actie nog loopt tot het einde van het jaar.
Wij hebben nog wat snaardempers en polsbandjes over en ook de supertoffe kerstkaartjes van Kato (dochter van Joke Dirks) kunnen nog steeds aangekocht worden.

Hou U met andere woorden niet in.
Alleszins zijn wij al supertevreden met het resultaat tot nog toe.
En om het met de woorden van een geweldig persoon te zeggen “Mooie mensen moet je niet ver zoeken, je wordt er door omringd”.
We hebben weer heel veel mooie mensen gezien…

Knuffies
Tach en Greet